среда, 17 июля 2013 г.

Літо 2013: яким воно стало для туристів!

   Вам не здається, що час летить неймовірно швидко? Особливо, якщо працюєш у туристичній сфері J Адже ще лише середина літа, а пора вже готуватися до осінньої пори .
  
    Насправді літо виявилося досить плідним. Туристи активно досліджували нові для себе країни, напрямки, тури, розширюючи географію відвіданих місць. І це велика радість  - допомогти людині реалізувати її плани чи такі бажані мрії, особливо коли мова іде про літо, сонце, море, пляж…

   При цьому певні країни виявилися явно фаворитами у туристичних картах. Зокрема тут можна виділити Болгарію з її Сонячним берегом та доступними цінами,загадкову Грецію, тиху Чорногорію та багатогранну Туреччину. Крім цього, багато туристів вибирали тури із відпочинком на морі, прагнучи поєднати як засмагання на пляжі, так і екскурсії , знайомство з країною, її культурою та перлинами.

   В цілому середньостатистичній сімї із 3-4 осіб цього року прийшлося витратити на відпочинок в Болгарії близько 7 000 грн.  У цю вартість входили проїзд автобусом в дві сторони, проживання у готелі 10 ночей на базі сніданків, курортний збір, медичне страхування, консульський збір Болгарії, послуги по відкриттю віз. При цьому готелі Болгарії дають хороші знижки на дітей 2 дорослих - оплачують, 1 дитина оплачує 50%, друга - безкоштовно . Деякі готелі були особливо лояльними, пропонуючи для сімї проживання двох дітей безкоштовно.

    Якщо говорити про Грецію, то проживання у 3* готелі становило від 4 000 грн на особу. Зі зростанням «зірковості» готелю ціни, звичайно ж, зростають : 4* - від 5000 грн, 5* - від 7500 - 8000 грн \особа.

   Ціни на відпочинок в Туреччині коливаються від 5 000 рин на особу до 8 000 і більше.  Проте – це того варте! Особливо задоволені туристи Мармарисом, відзначаючи, що там кращий клімат, легше дихається, змінюється вода у морі (півострів омивається Середземним та Егейським морями).

   І завершуємо огляд Чорногорією. Ключове місто туристичного значення – Будва. Тут в основному проживання на віллі і вартість від 5 000 грн на особу. В цю суму входить Переліт в дві сторони, проживання 10 ночей, сніданки, курортні збори, медичне страхування.

   Ми раді, якщо вже допомогли Вам реалізувати Ваші плани та мрії, адже у нашій роботі – це найкраща винагорода!

   Якщо ж ми ще не мали змоги співпрацювати - будемо раді майбутнім зустрічам і вже запрошуємо Вас на святкування Незалежності учарівному Львові (24-26 серпня), Свято сиру та вина у Львові (19-20 жовтня),Фольклорнийфестиваль (24-25 серпня, Львів) або ж на Свято бринзи у Рахові (31 серпня-1вересня) чи в тури Європою. Без сумніву, пропозицій багато, і повірте - ми не дамо Вам у них загубитися!

До нових зустрічей і туристичних мандрівокJ

Щиро,

Ваша команда Круїз пленет


@створено командою Круїз Пленет

Комментариев нет:

Отправить комментарий