пятница, 4 октября 2013 г.

Новий рік 2014 та Різдво: творимо зимову феєрію :)

Новий рік… Час, коли хочеться побільше моментів для душі, щоб набратися сил для нових звершень та цілого наступного року… Тому не дивно, що люди уважно, завчасно і трепетно його планують.  Ми ж пропонуємо планувати Новий рік 2014 разом!

Які пропозиції можуть бути Вам цікаві?

Перш за все – це Львів як такий. Тут можна побачити сучасне та старовинне місто, прогулятися маленькими вуличками, відвідати концептуальні заклади та незвичайні музеї. Це все гармонійно поєднаємо із Вашим вільним часом та безпосередньо зустріччю нового року.



Крім цього, Львів знаходиться не так далеко від Карпат. Тому провівши трохи часу у старовинному місці, можемо вирушити в гори – цього року до Вашої уваги гірсько-лижний курорт Плай, де мальовничі пейзажі, якісний сервіс не залишать Вас байдужими.

Але мабуть найдушевнішим та найбільш магічним періодом у Львові є саме Різдво. Місто ще зберегло різдвяні традиції, красу свята та увагу жителів міста до нього. А високі собори та храми у поєднанні з непересічною архітектурою лише довершують враження. Цього року буде і свято Пампуха, і різдвяний ярмарок,і фестиваль «Спалах різдвяної зірки», і багато іншого…



Що ж – думайте, плануй Вашу феєрію Нового Року та Різдва! А ми, як завжди, Вам у цьому радо допоможемо :) 


Щиро,

Ваша команда Круїз Пленет


П.с. Ваша туристична планета :)

@створено командою Круїз Пленет

Читайте про Новий рік у Львові за посиланням!
Дізнавайтеся більше про Різдво у Львові за посиланням!


Комментариев нет:

Отправить комментарий