понедельник, 16 декабря 2013 г.

Феєрія Карпат: гірськолижні тури для Вас!

Хто куди, а ми в гори! Так-так, Карпати манять, особливо взимку. Розуміючи таке природнє та чудове прагнення, ми пропонуємо Вам познайомитися із гірськолижними турами, які вже були випробувані нашими туристами!

Так от, перш за все, хочемо розповісти Вам про Еко-курорт “Ізки”. Він розміщений неподлалік містечка Воловець Закарпатської області. Тут зможуть насолодитися катанням на лижах як досвідчені лижники, так і початківці та діти. На Вас чекає “Бограш-паті” на гірських схилах, вкритих снігом. На території також розміщені ресторан “Колиба” та ресторан “Магур”, де Ви матимете можливість покуштувати смачні страви карпатської кухні, а також відпочити у спа-хаті, чані з мінеральною водою та бані... Цікаво? Тоді поїхали!!! :))




курорт "Ізки"

Є інший варіант: вирушаємо в Чернівців, а звідти на гірськолижний комплекс “Сонячна долина”. Тут можна і покататися на лижах, і відпочити у бані. Це все для Вас у перший день туру! На другий день вирушаємо за “інтелектуальною іжею” :) Тобто відвідуємо Свято-Вознесенький чоловічий монастир та Свято-Троїцький собор, де зберігаються частки Хреста Господнього з Єрусалима, мощів святих невинних немовлят Віфлеємських та лаврських святих. Подорож завершується у Чернівцях, а далі — додому і до нових зустрічей!






курорт "Сонячна долина"

Маємо ще одну можливість — цього разу виїжджаємо із Львова. Дорогою зупиняємося у селі Тухля, де не раз мандрував Іван Франко, та селищі міського типу Славське – центрі гірськолижного відпочинку Львівської області. Зрештою прибуваємо у гірськолижний комплекс “Плай”. Цим місцем насолоджуємося один вечір, бо вже наступного дня вирушаємо до комплексу “Золотафорель”, де і починається екзотика: ловля форелі, купання у чанах та інше... Зрештою третій день — вже у Львові, з екскурсійними програмами “Легенди старого Львова” та “Львів Середньовічний”, з “Таємною аптекою”, львівськими кав'ярнями та іншими принадами міста..




комплекс "Плай"

Який тур найбільше Вам до душі? Обирайте і читайте детальніше на сайті. або ж телефонуйте нам 0673704098.

Ми ж завжди раді реалізувати Ваші туристичні мрії:)

Щиро,

команда Круїз Пленент

@створено командою "Круїз пленет"


Комментариев нет:

Отправить комментарий