понедельник, 17 февраля 2014 г.

Карпати - тур вихідного дня для душі і не тільки :)

Минулий тиждень для нас почався із перевірки сайтів прогнозу погоди J воно й не дивно – в країні потепління, а ми зібралися в тур великою групою в Карпати!  Проте почаклувавши кілька годин над програмою  туру та продумавши варіанти проведення часу у  випадку повної відсутності снігу, подорож вирішили не відкладати.  

Зрештою – субота, ніч, ми вирушаємо в турJ


З групою зустрілися у Славську, звідки великою туристичною командою поїхали у село Волосянка. Тут  на нас чекав гостинний персонал готельного комплексу  «ЗахарБеркут».  Після поселення  пригоди почалися! З погодою нам пощастило, було ясно та сонячно – весна серед зими дійшла і сюди. 


 Тому катання на витягах, конях було особливо популярним. Зрештою в Карпатах не можна не насолоджуватися повітрям, природою, духом гір – вже цього одного переліку достатньо, щоб подорож вдалася!

Крім цього, кожен зміг спробувати себе у ролі рибака на приватному господарстві «Форелевий двір». До речі, щойно виловлена форель особливо смачна – це Вам підтвердить кожен  наш турист J

А для тих, хто все таки дуже хотів СНІГУ та лиж, запропонували поїхати у комплекс «Плай», де трохи білого пуху було і кататися можна. Зрештою вечір в Карпатах завершуємо романтично – запуском ліхтариків… Щось подібне треба просто бачити: яка це  краса, коли півсотні цих ліхтарів із вогником в середині здіймаються вгору  і освітлюють все небо… особливо на фоні гір.
смачнюща форель :) щойно зловнена))

Далі сон, відпочинок для мяз та душі J

Зранку ж насолоджуємося вільним часом, прогулянками та все тими ж незворушними Карпатами!

Бо вже після обіду пора повертатися до Львова… Що ж – до нових зустрічей, туристичних експедицій та здійснення мрій J

@ створено командою Круїз Пленет 

1 комментарий:

  1. Служба фінансування Le_Meridian вийшла за рамки їхніх вимог, щоб допомогти мені отримати кредит, який я використовував, щоб розширити свій аптечний бізнес. Вони були дружніми, професійними та абсолютними дорогоцінними каменями, з якими можна працювати. Email..lfdsloans@lemeridianfds.com Або lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    ОтветитьУдалить